Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Deventerweg 6
7437 BJ Bathmen
057 054 4441 - bathmen@aartvandepol.nl
Aangesloten bij

Reviews over Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren

Wij scoren een
9.6
9.6 van 1 10
op 7 Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren reviews
Communicatie
9.4
Advies
9.9
Offerte
9.4
Medewerkers
9.6
Deskundigheid
9.7
Resultaat
9.6
Nazorg
9.2

Review door Linda Verbeek

Geplaatst op 23-11-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf het binnenlopen van de showroom al een goede ervaring; fijne advies, snelle reactie op vragen en opmerkingen en er is mooi en net werk geleverd in de badkamer!

Positieve opmerking:
Snelle reactie op vragen per mail/telefoon. Netjes werk geleverd, resultaat zoals gehoopt! Wordt goed meegedacht over oplossingen wanneer nodig. Vriendelijk en kundig personeel.

Verbeterpunten:
-

Review door George Versteeg

Geplaatst op 17-07-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij wilden een gedeelte van onze badkamer veranderen en waren op zoek naar een inloopdouche. Aart van de Pol benaderde onze vraag zeer oplossingsgericht en gaf duidelijke mogelijkheden. Je weet meteen waar je qua materiaal en prijsstelling aan toe bent. Dit heeft er toe geleid dat we ruimte hadden om meer te doen dan vooraf voorzien. De monteurs zijn uiterst correct en werken netjes.

Positieve opmerking:
Duidelijkheid in mogelijkheden en prijsstelling. Zeer snelle levering met uiterst vriendelijke en vakbekwame monteurs.

Verbeterpunten:
Het is handig de werking van de apparatuur na plaatsing uit te leggen.

Review door frazer

Geplaatst op 22-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
positief

Positieve opmerking:
termijn van plaatsing was zeer snel.

Verbeterpunten:

Review door J.W. Bronsvoort

Geplaatst op 15-05-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na een aantal badkamerzaken te hebben bezocht, zijn we meer dan prima geslaagd bij Aart van de Pol in Bathmen. Het gemoedelijke (dorpse?) en eerlijke advies heeft ons doen besluiten om door hen de badkamer te laten verbouwen.

Positieve opmerking:
De afstemming tussen de planning en de monteurs was uitstekend. Er werd, indien nodig, snel geschakeld.

Verbeterpunten:
Iets meer parkeerruimte voor de winkel. Maar dat is echt het enige

Review door Jan en Ria Sips

Geplaatst op 03-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Correcte advisering zonder opdringerigheid en verkooptrucs. Een eerlijk verhaal over de kosten.

Positieve opmerking:
Zie hierboven.

Verbeterpunten:

Review door George Boon

Geplaatst op 30-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit en vakmanschap.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Machiel van Dam

Geplaatst op 09-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke en vooral deskundige vakmensen. Proma prijs kwaliteit verhouding.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.6
9.6 van 1 10
23-11-2019
Waardering van onze klanten Snelle reactie op vragen per mail/telefoon. Netjes werk geleverd, resultaat zoals gehoopt! Wordt goed meegedacht over oplossingen wanneer nodig. Vriendelijk en kundig personeel.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties