Aart van de Pol Badkamers en Tegels - Bathmen
Aart van de Pol Badkamers en Tegels - Bathmen
Deventerweg 6
7437 BJ Bathmen
057 054 4441 - bathmen@aartvandepol.nl
Aangesloten bij
Keukens en tegels - Keukens en tegels
Aart van de Pol 

Keukens en tegels

Naast de verkoop en installatie van badkamers staan we ook graag voor u klaar voor een nieuwe keuken of tegelvloer. Juist omdat we dit totaalpakket verzorgen zijn we de ideale partner voor de aanpak van uw totale woning. In Bathmen is de keukenshowroom recent volledig verbouwd. Graag nodigen we u uit om een kijkje te komen nemen. We verrassen u graag!

Tegels maken het verschil

Tegels zijn in de badkamer de sfeermaker. In onze tegelstudio zijn er diverse soorten, zodat er voor iedere smaak een passende tegel te vinden is. Wat dacht u van keramische tegels met een houtlook? U voelt de nerf in de tegel en het is niet van echt hout te onderscheiden. Tegels zijn in veel verschillende formaten verkrijgbaar. Van klein mozaïek tot een XXL tegel in betonlook. In de badkamers in onze showroom in Bathmen kunt u veel inspiratie opdoen voor uw tegelkeuze. Graag vertellen we u er meer over.

  Keukens en tegels - 1. Bathem Tegels maken het verschil
  Keukens en tegels - 1. Bathem Tegels maken het verschil

Mooie tegels voor uw woonvloer

Tegels nemen steeds meer de plaats in van parket, laminaat en vinyl. En dat is niet vreemd. De productietechnieken verbeteren zich in rap tempo, waardoor tegenwoordig verfijnde en bijzondere designs mogelijk zijn. Zo kunnen natuurproducten als hout en beton perfect nagebootst worden. Met behoudt van de voordelen van een onderhoudsvriendelijke tegelvloer. Duurzaam, slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Tel daarbij de mogelijkheid voor vloerverwarming bij op en de keuze is snel gemaakt.

  Keukens en tegels - 2. Bathem Op zoek naar een nieuwe keuken?

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Ook voor een nieuwe keuken kunt u bij Aart van de Pol in Bathmen terecht. In onze ruime showroom vlakbij Deventer, kunt u op onze inspirerende  keukenafdeling met de nieuwste trends veel nieuwe ideeën opdoen. U kunt bij ons terecht voor diverse keukens, passend bij elk budget. Natuurlijk hebben we ook de installatie van de keuken in eigen hand. Zo bent u bij ons verzekerd van een perfecte keuken, in zowel design als installatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken?

Maak een afspraak  

De zekerheid van Aart van de Pol Badkamers en Tegels - Bathmen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Aart van de Pol Badkamers en Tegels - Bathmen dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Keukens en tegels - Reviewblok
Keukens en tegels - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties