Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Deventerweg 6
7437 BJ Bathmen
0570 544 441 - bathmen@aartvandepol.nl
  • Klantwaardering
    9,6
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Keukens en tegels - Keukens en tegels Keukens en tegels - Keukens en tegels
Aart van de Pol 

Keukens en tegels

Naast de verkoop en installatie van badkamers staan we ook graag voor je klaar voor een nieuwe keuken of een mooie tegelvloer. Juist omdat we dit totaalpakket verzorgen zijn we de ideale partner voor de aanpak van jouw totale woning. In Bathmen is de keukenshowroom recent volledig verbouwd. Graag nodigen we je uit om een kijkje te komen nemen. We verrassen je graag!

Tegels maken het verschil

Tegels zijn de sfeermakers in de badkamer. In onze tegelstudio zijn er diverse soorten, zodat er voor iedere smaak een passende tegel te vinden is. Wat dacht je van keramische tegels met een houtlook? Je voelt de nerf in de tegel, waardoor het niet van echt hout te onderscheiden is. Tegels zijn in veel verschillende formaten verkrijgbaar. Van klein mozaïek tot een XXL tegel in betonlook. In onze showroom in Bathmen kun je in verschillende voorbeeldbadkamers inspiratie opdoen voor jouw tegelkeuze.

Keukens en tegels - 1. Bathem Tegels maken het verschil
Keukens en tegels - 1. Bathem Tegels maken het verschil

Mooie tegels voor uw woonvloer

Tegels nemen steeds meer de plaats in van parket, laminaat en vinyl. En dat is niet vreemd. De productietechnieken verbeteren zich in rap tempo, waardoor tegenwoordig verfijnde en bijzondere designs mogelijk zijn. Zo kunnen natuurproducten als hout en beton perfect nagebootst worden. Met behoudt van de voordelen van een onderhoudsvriendelijke tegelvloer. Duurzaam, slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Tel daarbij de mogelijkheid voor vloerverwarming bij op en de keuze is snel gemaakt.

Keukens en tegels - 2. Bathem Op zoek naar een nieuwe keuken?

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Ook voor een nieuwe keuken kun je bij Aart van de Pol in Bathmen terecht. In onze ruime showroom vlakbij Deventer, kun je op onze inspirerende  keukenafdeling met de nieuwste trends veel nieuwe ideeën opdoen. Je kunt bij ons terecht voor diverse keukens, passend bij elk budget. Natuurlijk hebben we ook de installatie van de keuken in eigen hand. Zo ben je bij ons verzekerd van een perfecte keuken, in zowel design als installatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken?

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Keukens en tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Bathmen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken