Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Deventerweg 6
7437 BJ Bathmen
057 054 4441 - bathmen@aartvandepol.nl
Aangesloten bij
Installatie - Installatie
Aart van de Pol Bathmen

Vakmensen in installatie

Bij Aart van de Pol in Bathmen werken allround installateurs die passie hebben voor de installatie van keukens en badkamers. Samen met de tegelzetters realiseren we elke keer weer een droombadkamer- of keuken. Bewust werken we met een eigen vakkundig installatieteam, omdat we er zeker van willen zijn dat u na uw aankoop een perfect geïnstalleerde badkamer of keuken heeft.

Installatie - 1. Bathem Een nieuwe badkamer is een veelzijdig project

Een nieuwe badkamer is een veelzijdig project

Het bouwen van een nieuwe badkamer is een traject dat vakmanschap vereist. We starten met het bouwtechnische werk. Daarna worden de waterleidingen en elektriciteit geregeld en het sanitair gemonteerd. Tegel- en stucwerk maken de basis compleet. De badkamer verbouwen is een groot project, dat al snel twee tot drie weken duurt. De keukeninstallatie gaat sneller. Na een week kunt u koken achter uw nieuwe fornuis. Bij zowel de badkamer- als keukenrenovatie kunt u bij ons rekenen op vakmanschap en een zo snel mogelijke levertijd.

Van begin tot het eind verzorgd

Kiest u voor een complete badkamer bij Aart van de Pol in Bathmen? Dan kan alles van begin tot eind voor u verzorgd worden. We voeren om te beginnen het meet- en tekenwerk voor u uit. Alles wordt exact op maat voor u gemaakt. Hierbij houden we rekening met het karakter van uw woning, de afmetingen en de praktische indeling. Onze jarenlange ervaring in renovatiewerk stelt ons in staat om alle nodige werkzaamheden voor uw badkamer zelf uit te voeren. Van het verwijderen van de oude badkamer tot en met het installeren en afwerken van uw nieuwe badkamer. Zo kunt u rekenen op een badkamer die in alle opzichten bij u en uw woning past.

Installatie - 2. Bathem Van begin tot het eind verzorgd

Een tevreden klant: daar gaan we voor

Het geheim van Aart van de Pol Badkamers in Bathmen is dat we echt ons best doen voor onze klanten. Wij gaan resultaatgericht aan de slag en samen met de klant maken wij het project tot een succes. Elk project is een samenwerking tussen Aart van de Pol en onze klant, waarin dromen werkelijkheid worden.

Installatie - 3. Bathem Klanttevredenheid: daar gaan we voor
Installatie - 3. Bathem Klanttevredenheid: daar gaan we voor

Op zoek naar een specialist in de omgeving van Deventer?

Bent u op zoek naar een specialist voor uw droombadkamer of keuken? Aarzel niet, Aart van de Pol in Bathmen staat voor u klaar in de wijde omgeving van Deventer. Zo hebben we onder andere werk verricht in Holten, Laren, Bathmen en Nijverdal.

Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatie - Reviewblok
Wij scoren een
9.7
9.7 van 1 10
17-07-2019
Waardering van onze klanten Duidelijkheid in mogelijkheden en prijsstelling. Zeer snelle levering met uiterst vriendelijke en vakbekwame monteurs.
Installatie - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties