Aart van de Pol Bathmen
Aart van de Pol Bathmen
Deventerweg 6
7437 BJ Bathmen
0570 544 441 - bathmen@aartvandepol.nl
Aangesloten bij
close
Installatie - Installatie Installatie - Installatie
Aart van de Pol Bathmen

Vakmensen in installatie

Bij Aart van de Pol in Bathmen, nabij Deventer werken allround installateurs die passie hebben voor de installatie van keukens en badkamers. Samen met de tegelzetters realiseren we elke keer weer een droombadkamer- of keuken. Bewust werken we met een eigen vakkundig installatieteam, omdat we er zeker van willen zijn dat je na jouw aankoop een perfect geïnstalleerde badkamer of keuken hebt. Voor een complete badkamer plus installatie kom je naar Aart van de Pol!

Installatie - 1. Bathem Een nieuwe badkamer is een veelzijdig project

Een nieuwe badkamer is een veelzijdig project

Het bouwen van een nieuwe badkamer is een traject dat vakmanschap vereist. We starten met het bouwtechnische werk. Daarna worden de waterleidingen en elektriciteit geregeld en het sanitair gemonteerd. Tegel- en stucwerk maken de basis compleet. De badkamer verbouwen is een groot project, dat al snel twee tot drie weken duurt. De keukeninstallatie gaat sneller. Na een week kun je koken achter je nieuwe fornuis. Bij zowel de badkamer- als keukenrenovatie kun je bij ons rekenen op vakmanschap en een zo snel mogelijke levertijd.

Van begin tot het eind verzorgd

Kies je voor een complete badkamer bij Aart van de Pol in Bathmen? Dan kan alles van begin tot eind voor je verzorgd worden. We voeren om te beginnen het meet- en tekenwerk voor je uit. Alles wordt exact op maat voor jou gemaakt. Hierbij houden we rekening met het karakter van jouw woning, de afmetingen en de praktische indeling. Onze jarenlange ervaring in renovatiewerk stelt ons in staat om alle nodige werkzaamheden voor jouw badkamer zelf uit te voeren. Van het verwijderen van de oude badkamer tot en met het installeren en afwerken van je nieuwe badkamer. Zo kun je rekenen op een badkamer die in alle opzichten bij jou en jouw woning past.

Installatie - 2. Bathem Van begin tot het eind verzorgd

Een tevreden klant: daar gaan we voor

Het geheim van Aart van de Pol Badkamers in Bathmen is dat we echt ons best doen voor onze klanten. Wij gaan resultaatgericht aan de slag en samen met de klant maken wij het project tot een succes. Elk project is een samenwerking tussen Aart van de Pol en onze klant, waarin dromen werkelijkheid worden.

Installatie - 3. Bathem Klanttevredenheid: daar gaan we voor
Installatie - 3. Bathem Klanttevredenheid: daar gaan we voor

Op zoek naar een specialist in de omgeving van Deventer?

Bent je op zoek naar een specialist voor jouw droombadkamer of keuken? Aarzel niet, Aart van de Pol in Bathmen staat voor je klaar in de wijde omgeving van Deventer. Zo hebben we onder andere werk verricht in Holten, Laren, Bathmen en Nijverdal.

Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Bathmen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Aart van de Pol Bathmen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Aart van de Pol Bathmen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken