Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Deventerweg 6
7437 BJ Bathmen
057 054 4441 - bathmen@aartvandepol.nl
Aangesloten bij
Kinedo - Kinemagic
Kinedo - Kinemagic - Kinedo - Kinemagic
De fabrikant van Kinemagic en Duo

Kinedo

Kinedo staat bekend als de douchefabrikant van Kinemagic. De slimme oplossing om uw bad door een douche te vervangen in één dag. Ook de Duo, de ruimtebesparende bad-douchecombinatie met een deurtje in het bad, is een van de slimme producten van Kinedo. De douchefabrikant, met tientallen jaren expertise, weet als geen ander hoe belangrijk een optimale douchebeleving voor u is. Niet voor niets is Kinedo’s slogan ‘Ervaar het plezier van water’!

Kinedo - Kinemagic - 1. Kinemagic: vervang uw bad naar douche in één dag

Kinemagic: vervang uw bad naar douche in één dag

Heeft u er weleens over nagedacht om uw bad te vervangen door een douche, maar ziet u op tegen de verbouwing? Kinemagic is dé oplossing. Met dit douchesysteem van douchefabrikant Kinedo vervangt uw bad door een ruime douche. Zonder ingrijpende verbouwing, binnen één dag! Bovendien kiest u met Kinemagic voor een veilige, comfortabele inloopdouche met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Binnen één dag een douche

Met Kinemagic heeft u binnen één dag een grote inloopdouche op de plaats van uw oude bad. Wand- en vloertegels hoeven niet verwijderd te worden. Het goed doordachte ontwerp van de veilige, ruime douchecabine, de montage zonder siliconen en de kwaliteit van de gebruikte materialen garanderen een snelle en eenvoudige installatie.

Kinedo - Kinemagic - 2. Kinemagic: Binnen één dag een douche

Kinemagic voor veiligheid en comfort

Alle Kinemagic douchecabines zijn ruim opgezet met een ruime opening, hebben een zeer lage instap van 3 cm en extra vlakke douchebakken. Zo wordt in- en uitstappen heel eenvoudig. Wilt u extra veiligheid? Dan zijn antislipvloeren, een opklapbaar zitje en beugels ter ondersteuning ook opties.

Kinedo - Kinemagic - 3. Kinemagic veiligheid - kwaliteit
Kinedo - Kinemagic - 3. Kinemagic veiligheid - kwaliteit

Kwaliteit van de Kinemagic douches

De Kinemagic douches zijn ten opzichte van vergelijkbare doucheoplossingen aangenaam geprijsd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Alle douches zijn voorzien van wanden en deuren van hoogwaardig veiligheidsglas met antikalkbeschermlaag en een biotec douchebak. Biotec zorgt voor thermische- en geluidsisolatie. Door de thermische isolatie houdt de douchebak langer de warmte van het douchewater vast en blijven uw voeten lekker warm.

Garantie op de inloopdouches

De inloopdouches voldoen bovendien aan de strenge Europese normen voor kwaliteit en veiligheid. Daarnaast heeft Kinedo, de producent van de Kinemagic inloopdouches, een eigen testlab waarin de douches uitgebreid getest worden. Kinedo wil u de allerbeste 'van bad naar douche oplossingen' bieden. Op de Kinemagic douches geeft Kinedo u daarom twee jaar garantie op het materiaal en 5 jaar op de waterdichtheid. De douchecabines van Kinemagic zijn gegarandeerd 100% waterdicht. 

Kinedo - Kinemagic - 5. Kinemagic keuze in douchcecabines

Keuze in Kinemagic douchecabines

Er is een Kinemagic douche voor elke badkamer en budget. Kinemagic is aan te passen aan alle formaten baden en badkamers en is leverbaar in vier series: Essentiel, Design, Serenite en Serenite Plus. Wilt u een douche die van alle luxe, comfort en veiligheid is voorzien? Dan kiest u de Serenite Plus.

Wilt u ook van bad naar douche in één dag? Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren in Bathmen geeft u graag advies.

 

KINEDO COLLECTIE
 

Kinemagic Douchecabine

 

Kineduo

 

Kinemagic Serenite Plus

Kinedo - Kinemagic - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Kinedo - Kinemagic - Reviewblok
Wij scoren een
9.6
9.6 van 1 10
23-11-2019
Waardering van onze klanten Snelle reactie op vragen per mail/telefoon. Netjes werk geleverd, resultaat zoals gehoopt! Wordt goed meegedacht over oplossingen wanneer nodig. Vriendelijk en kundig personeel.
Kinedo - Kinemagic - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties