Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Deventerweg 6
7437 BJ Bathmen
057 054 4441 - bathmen@aartvandepol.nl
Aangesloten bij
Advies van uw specialist
Familie badkamer met twee kranen op een dubbele wastafel

Een badkamer voor het hele gezin

De één wil tandenpoetsen, de ander staat nog onder de douche. En zelf wil je ook nog een laatste blik in de spiegel werpen. In een badkamer voor het hele gezin is het ’s ochtends vaak een drukte van jewelste. Gelukkig zorgt een slim badkamerontwerp ervoor dat je hele gezin in alle rust kan opstarten. Een praktische indeling, extra veel opbergruimte en een dubbele wasbak doen bijvoorbeeld wonderen! Bekijk onze familie badkamers.

Familie badkamers
 

Budget badkamer

 

Bruynzeel badkamer

 

Betonlook badkamer

 

Gezinsbadkamer met blauwe accenten

Slimme oplossingen
Comfortabel douchebad Het glazen badscherm voorkomt een waterballet Familie badkamer bad met afgeschuinde hoek
Vrijstaande badkraan Eyecather in de badkamer Familie badkamer met vrijstaand bad
Luxe bubbelbad Op verzoek in te bouwen in meerdere soorten baden Familie badkamer met bubbelbad
Ruim ligbad Voor eindeloos badplezier in de familiebadkamer familie badkamer met extra ruim bad

Tips voor de familiebadkamer

Hoe groot je gezin ook is: in een slim ontworpen badkamer is er ruimte voor iedereen. Met enkele handige tips voor de familiebadkamer realiseer je de ideale badkamer voor het hele gezin. Zo biedt een spiegelkast bijvoorbeeld veel extra opbergruimte. En met een dubbele wasbak voorkom je het bekende ellenbogenwerk aan de wastafel. Geen gezin is natuurlijk hetzelfde. Onze familiebadkamers zijn er dan ook in alle soorten en maten.

Familiebadkamer met bad

Een familiebadkamer is eigenlijk pas compleet met een bad. De kinderen kunnen er heerlijk in spelen en ‘s avonds beleef je er een aangenaam moment voor jezelf. En het mooie is: er is vrijwel altijd plaats voor een bad. Als je maar slim met de ruimte omgaat. Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren helpt je graag bij het samenstellen van een badkamer voor het hele gezin.

Slim ontwerp voor de mooiste familiebadkamers

Elk gezin is anders. Daarom is het logisch dat u specifieke eisen stelt aan het ontwerp van uw familiebadkamer. Onze badkamerontwerpers begrijpen dat als geen ander. Sterker nog: ze doen er alles aan om uw droombadkamer te realiseren. Uw badkamerspecialist laat u de mogelijkheden graag zelf zien.

Maak een afspraak
Familie badkamer ontwerpen met ontwerptool
Familie badkamers - Banner - Badkamer moodboard: [c]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

LAAT JE INSPIREREN

Familie badkamers - Reviewblok
Wij scoren een
9.7
9.7 van 1 10
17-07-2019
Waardering van onze klanten Duidelijkheid in mogelijkheden en prijsstelling. Zeer snelle levering met uiterst vriendelijke en vakbekwame monteurs.
Familie badkamers - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties