Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Deventerweg 6
7437 BJ Bathmen
057 054 4441 - bathmen@aartvandepol.nl
Aangesloten bij
 
ONTVANG 20% KORTING OP EEN MAATWERK DOUCHE

ONTVANG 20% KORTING OP EEN MAATWERK DOUCHE

PROFITEER NU

Douchecabine

Douchecabine - Douchecabine  

Een waterdichte oplossing

Een douchecabine is een afgesloten ruimte en de ultieme plek om te ontspannen. Warmte blijft lekker lang hangen, waardoor u zich in de cabine aangenaam kunt afdrogen na het douchen. De spatwaterdichte eigenschap van een douchecabine zorgt ervoor dat de badkamer droog blijft. Een douchecabine van Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren is makkelijk in onderhoud en in iedere ruimte te plaatsen!

Advies van uw specialist
Douchecabine - Advies van uw spec. - Douchecabine

Stoomdouches: een spa in eigen huis

Leg uzelf in de watten en maak een kuuroord van uw eigen badkamer met een luxe stoomdouche. Terwijl een comfortabele waterstraal uw rug masseert, omsluit warme stoom uw lichaam. Stoom zorgt ervoor dat uw lichaam afvalstoffen afvoert en verbetert de doorbloeding. Een stoomdouche is zelfs mogelijk in de kleine badkamer! Uw badkamerspecialist vertelt er graag meer over.

Tip: Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren levert verschillende geuren voor uw stoomdouche, zoals dennen-, eucalyptus- en lavendelgeur.

Maak een afspraak
UW IDEALE DOUCHECABINE

De indeling van de badkamer

De keuze van een douchecabine heeft invloed op de hele badkamerindeling. Wordt de douchecabine onder een schuin dak geplaatst? Heeft u een grote of een kleine badkamer? Ook de keuze van de douchedeur is een bepalende factor. Kiest u voor een draaideur, vouwdeur of een schuifdeur? Let er bij een draaideur op dat er geen obstakels in de weg staan. Uw badkamerspecialist Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren in Bathmen helpt u graag verder.

Douchecabine - Douchecabine
 

Kies voor een maatwerk douchecabine

Een douchecabine kan op allerlei manieren geplaatst worden. Kies bijvoorbeeld voor een douchebak, een dunne douchevloer of ga voor een drempelvrije douche-ervaring en laat de cabine rechtstreeks op de tegels plaatsen. Hoeken, nissen of scheve wanden zijn geen probleem. CCMS Baden+ levert complete maatwerk douchecabines die perfect passen in uw badkamer. Stel samen met ons uw ideale douchecabine samen en wij komen deze bij u thuis inmeten. 

Douchecabine - Douchecabine

Ruimtebesparende schuifdeuren

Vooral in kleine badkamers zijn slimme doucheoplossingen nodig om de ruimte optimaal te benutten. Een ruimtebesparende schuifdeur is dan een ideale oplossing. Kies bijvoorbeeld voor de Premium Softcube schuifdeur van HSK. Deze zorgt voor comfortabel in- en uitstappen en optimale bewegingsvrijheid. De schuifdeur is zowel in een hoek als een zijwand te plaatsen. Naast de Softcube schuifdeur is ook het exemplaar uit de Atelier Plan collectie van HSK een goede keuze.

Gaat uw voorkeur uit naar strak design? Dan is de Sealskin Duka 4200 schuifdeur iets voor u. De douchewand of schuifdeur is dankzij de hoogwaardige techniek altijd perfect passend te plaatsen. De schuifdeur beweegt soepel en is daardoor altijd zacht te openen en te sluiten. De extra dikke glaswanden creëren een solide douche. 

Douchecabine - Douchecabine
Maak een afspraak
Douchecabine - Douchecabine
Een Baden+ douchecabine is makkelijk in onderhoud en in iedere ruimte te plaatsen!
Ultradunne douchevloer

De Ultra Flat douchevloeren van Ideal Standard hebben een natuurlijk steenstructuur met reliëf, waardoor de kans op uitglijden aanzienlijk verminderd wordt.

Meer over douchevloeren
Douchecabine - Collage douchecabine 1 - ultradunne douchevloer
Ultradunne douchevloer

De Ultra Flat douchevloeren van Ideal Standard hebben een natuurlijk steenstructuur met reliëf, waardoor de kans op uitglijden aanzienlijk verminderd wordt.

Meer over douchevloeren
Douchecabine - Collage douchecabine 2 - douche accessoires
Finishing touch

Maak uw doucheruimte compleet met de mooiste accessoires van Keuco. Alle doucheaccesoires zijn van topkwaliteit en zien er ook nog eens oogstrelend uit!

Ontdek accessoires
Douchecabine - Collage douchecabine 3 - antikalk-coating
Antikalk-coating

De Baden+ Antikalk Coating is zeer krachtig en voorkomt kalk voor wel zes maanden lang. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw sanitair. 

Geen kalk op uw douchewand
Douchecabine - Sfeerbanner-warmte

Doe meer inspiratie op!
 

TIPS VOOR EEN BLINKENDE DOUCHECABINE

Houd uw douchecabine schoon met de krachtige, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en deze slimme tips.

LEES ONS BLOG
 

INSPIRATIE: ZWART
IN DE BADKAMER

De trend van nu is zwart! Zwart geeft een industriële, stoere look aan de badkamer. Benieuwd naar de mogelijkheden?

LEES ONS BLOG
 

Waterverbruik verminderen

In de badkamer verbruiken we veel water. Met wat slimme upgrades kun je de badkamer eenvoudig duurzamer maken.

LEES ONS BLOG

Onze merken

Bij Baden+ vindt u de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
 
Douchecabine - HSK
 
Douchecabine - Baden+ huismerk
 
Douchecabine - Xenz
Douchecabine - Reviewblok
Douchecabine - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties