Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Deventerweg 6
7437 BJ Bathmen
057 054 4441 - bathmen@aartvandepol.nl
Aangesloten bij

Betonstuc badkamer

Betonstuc badkamer - Betonstuc badkamer  

Eigentijdse betonstuc badkamer 'Steppe'

Een moderne badkamer met betonlook kenmerkt zich natuurlijk door het waterbestendige Beton Ciré. Neem onze Steppe badkamer: bij uitstek een badkamer waarin eenvoud en rust door kleurgebruik samengaan met luxe. Door vervolgens de juiste accenten te leggen, creëert u een unieke badkamer die als geen ander bij u past.

Betonstuc badkamer - Kenmerken Steppe badkamer

Kies voor een eigentijdse badkamer

  • Waterbestendig Beton Ciré
  • Rustgevend karakter
  • Tijdloze kleurstelling
  • Slank softclose toilet
  • Volop opbergruimte
  • Ruimtebesparende oplossingen

Op zoek naar een moderne badkamer met betonlook? Maak dan een afspraak bij uw badkamerspecialist Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren in Bathmen.

Maak een afspraak
Ontdek de eigentijdse Steppe badkamer

Moderne accessoires voor de badkamer

In een badkamer met betonlook maken kleine accenten een groot verschil. Moderne accessoires zijn daarom essentieel om uw badkamer helemaal naar uw wens te maken. Of u nu kiest voor een luxe handdoekrek, een doucheplateau met wisser van Keuco of wat groene plantjes in aardewerk: met de juiste styling maakt u uw badkamer helemaal af. 

Eigentijdse badkamer met betonlook wandtegels
 
Betonstuc badkamer met moderne accessoires

Betonlook badkamer

De muren van deze Steppe badkamer zijn niet bekleed met betonlooktegels, maar met het waterbestendige Beton Ciré. Samen met de crème-matte Sphinx Basilique vloertegels geeft dat een prachtige natuurlijke uitstraling. Typisch een betonlook badkamer van deze tijd! Ook bijzonder aan deze eigentijdse badkamer is het softclose toilet. Dankzij het opvallende design oogt dit royale toilet bijzonder slank. En met de glazen bedieningsplaat van Geberit Sigma 50 maakt u het moderne plaatje helemaal af.

Een handigheidje dat we u niet willen onthouden: de douchehoek met functionele Sealskin hoekinstap. De douchecabine heeft een pendel douchedeur. Deze deur vouwt u in de doucheruimte. Daarmee geniet u van een ruime douche zónder dat het u veel ruimte kost.

Eigentijdse badkamer met softclose toilet
Maak een afspraak
Betonstuc badkamer met brede wastafel
In een betonlook badkamer maken kleine accenten een groot verschil.
Veelzijdige spiegelkast

Met een spiegelkast van Sphinx heeft u het beste van twee werelden. Een spiegel om u op te frissen en een kast voor extra opberggemak.

Meer spiegelkasten
Betonstuc badkamer - Collage Steppe 1 - veelzijdige spiegelkast
Veelzijdige spiegelkast

Met een spiegelkast van Sphinx heeft u het beste van twee werelden. Een spiegel om u op te frissen en een kast voor extra opberggemak.

Meer spiegelkasten
Betonstuc badkamer - Collage Steppe 2 - minimalistische elegantie
Minimalistische elegantie

De kranen van GROHE Essence zijn minimalistisch van buiten, maar van binnen hebben ze een geavanceerde technologie. Jarenlang comfort gegarandeerd.

Meer GROHE
Betonstuc badkamer - Collage Steppe 3 - doucheplateau voor alle doucheproducten
Doucheplateau voor uw doucheproducten

Accessoires maken uw badkamer compleet. Neem nou het doucheplateau van Keuco. Ideaal voor losse doucheproducten. Lees er hier meer over.

Meer Keuco accessoires
Plattegrond Steppe badkamer - Baden+

Betonstuc badkamer: het ontwerp

Dit badkamerontwerp heeft moderne tegels en betonstuc. Doordat alles tegen de muur is geplaatst, ontstaat er ruimte in de badkamer. Mocht er toch ruimte te kort zijn, dan is deze douchecabine de oplossing. De deuren openen naar binnen en zijn zo ruimtebesparend. Zelf een ontwerp maken? Ga naar onze 3D badkamer ontwerptool.

Zelf 3D ontwerpen

Onze merken

Bij Baden+ vindt u de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Betonstuc badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.7
9.7 van 1 10
17-07-2019
Waardering van onze klanten Duidelijkheid in mogelijkheden en prijsstelling. Zeer snelle levering met uiterst vriendelijke en vakbekwame monteurs.
Betonstuc badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties