Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Deventerweg 6
7437 BJ Bathmen
0570 544 441 - bathmen@aartvandepol.nl
Aangesloten bij
Badkamers - Badkamers Badkamers - Badkamers
Badkamer ideeën, inspiratie en deskundig advies

Badkamers

Een badkamer waar je elke dag van geniet? Dan ben je bij Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren aan het juiste adres. Ontdek welke stijl je aanspreekt, bekijk onze complete badkamers en lees meer over onze uitgebreide collectie aan badkamerproducten. Zo doe je inspiratie op voor het samenstellen van jouw droombadkamer. Het mooie is: voor elk budget en stijl kunnen wij een badkamer op maat realiseren. 

Ontdek welke badkamer bij jou past

Hoe kies je een badkamer die past bij jouw levenswijze en stijl? Ga je voor plezier en gemak of meer voor luxe en welness? Een badkamer uitkiezen is een leuk proces waarbij je eindeloos veel keuzes hebt. Van tegels tot bad, van douche tot badkamermeubel: al deze elementen samen bepalen de uitstraling van je badkamer. Graag helpen we je bij het maken van je keuzes. Zodat je een badkamer hebt die perfect aansluit op wensen en stijl. Onze vakspecialisten laten je ook graag zien hoe je een badkamer slim indeelt, zodat je optimaal geniet! Via ons stappenplan ontdek je welk type badkamer bij je past. 

BEKIJK HET STAPPENPLAN

Badkamers - Welke badkamer past bij mij

Grote collectie badkamers

Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren heeft een prachtige collectie badkamers. Kijk eens naar al onze complete badkamers en verschillende badkamerstijlen. Welke stijl past bij jou? En welke producten zorgen ervoor dat je optimaal ontspant in de badkamer? Op deze website kun je de grote collectie bekijken en ontdekken wat jij belangrijk vindt voor je nieuwe badkamer. Natuurlijk nodigen we je ook graag uit in de showroom voor persoonlijk advies. Samen zorgen we ervoor dat jouw nieuwe badkamer een plek wordt om elke dag van te genieten. 

Complete badkamers met comfort

Bij Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren doe je volop inspiratie op voor je badkamer en ontvang je deskundig advies. Waardoor het samenstellen van je badkamer een reeks van logische keuzes wordt. Van de indeling tot het bepalen van allerlei accessoires. Is de badkamer ook voor jou de plek om heerlijk te ontspannen? Dan vinden we het logisch dat je veel eisen stelt aan het comfort. Bij Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren vind je dan ook zeker een complete badkamer inclusief montage waar je zorgeloos kunt relaxen en genieten.

Ontdek de wereld van badkamers

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Wij scoren een
23-11-2019
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Snelle reactie op vragen per mail/telefoon. Netjes werk geleverd, resultaat zoals gehoopt! Wordt goed meegedacht over oplossingen wanneer nodig. Vriendelijk en kundig personeel.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief