Aart van de Pol Bathmen
Aart van de Pol Bathmen
Deventerweg 6
7437 BJ Bathmen
0570 544 441 - bathmen@aartvandepol.nl
Aangesloten bij
close
Moderne badkamer
in Deventer
Moderne badkamer in Deventer - Moderne badkamer in Deventer Moderne badkamer in Deventer - Moderne badkamer in Deventer  

Moderne badkamer in Deventer - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een industriële badkamer

Gemaakt door:Aart van de Pol Badkamers en Tegels 
Woonplaats:Deventer
Type badkamer:Industriële badkamer
Wens van de klant:Ruimte voor een toilet, douche en ruime wastafel

De wens van deze klant uit Deventer was duidelijk; de nieuwe complete badkamer moest een rustige uitstraling krijgen en voorzien zijn van een toilet, douche en een ruime wastafel. Onze badkamerspecialist is met deze duidelijke opdracht aan de slag gegaan. Het resultaat? Een mooie badkamer die volledig is afgestemd op de wensen van de klant. 

Kleine badkamer met ruimtelijke uitstraling

De kleine badkamer heeft dankzij de slimme indeling een ruimtelijke uitstraling. Een groot badkamermeubel van Pelipal met dubbele wastafel en twee inbouwkranen is de absolute eyecatcher in de badkamer. Daarnaast biedt het meubel veel opbergruimte. De grote spiegel met verlichting geeft het meubel nog meer allure. Een hoge douchewand van HSK zorgt tevens voor een mooie afscheiding in de inloopdouche. Achter een scheidingsmuurtje is een hangtoilet van het huismerk van Baden+ geplaatst, voor extra privacy.

Speelse tegelcombinatie

De badkamerontwerper van Aart van de Pol heeft gekozen voor een mooie tegelcombinatie. Een grote smalle vloertegel in grijstint van Sphinx Tegels wordt gecombineerd met een matzwarte wandtegel in de douche. Op de overige wanden en in de toiletruimte zijn glanzende witte tegels geplaatst. Deze prachtige tegelcombinatie geeft de badkamer in Deventer een speelse uitstraling.

Moderne badkamer in Deventer - Speelse tegelcombinatie in een moderne badkamer
Moderne badkamer in Deventer - Speelse tegelcombinatie in een moderne badkamer

Wilt u ook een moderne badkamer?

Ben je geïnspireerd door deze moderne badkamer in Deventer? Aart van de Pol in Hengelo en Bathmen gaat ook graag voor je aan de slag. Aarzel niet en loop binnen voor een persoonlijk ontwerp op maat. Wij werken in de wijde omgeving van Deventer en Hengelo, waaronder Borne en Nijverdal. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken