Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren
Deventerweg 6
7437 BJ Bathmen
0570 544 441 - bathmen@aartvandepol.nl
Aangesloten bij

Binnenkijken bij een landelijke badkamer
in een stolpwoning

Binnenkijken bij een landelijke badkamer - Binnenkijken bij een landelijke badkamer Binnenkijken bij een landelijke badkamer - Binnenkijken bij een landelijke badkamer  

Binnenkijken bij...
Familie Stinesen

Aan het woord:Vincent en Marian Stinesen
Woonplaats:Duiven (Gelderland)
Type badkamer:Luxe badkamer voor gezin met oudere kinderen

Badkamer met grote inloopdouche

Een badkamer met zo’n luxe, grote inloopdouche: dát leek de familie Stinesen uit Duiven fantastisch. Nu de kinderen ouder zijn, is een bad immers niet meer nodig. De combinatie van eigen inzicht en een goed interieuradvies leidde tot een schitterende badkamer met grote inloopdouche.

Ieder z'n ding

Vincent en Marian Stinesen zijn nogal precies, dus bereiden ze zich altijd goed voor. Daarbij hebben ze eigenlijk altijd dezelfde taakverdeling, vertelt Vincent lachend: “Marian is vooral van de afdeling ‘Mooi’ en ik ben meer van de afdeling ‘Praktisch’. Daarin vullen we elkaar mooi aan. Zo ging het ook nu met de vervanging van de badkamer.”

Binnenkijken bij een landelijke badkamer - afbeeldingen
Binnenkijken bij een landelijke badkamer - afbeeldingen
Iedereen kan nu op z’n eigen manier douchen: pure luxe!

Modern-landelijke stijl

Ze maakten van tevoren een uitgebreid wensenlijstje en dachten vast na over de stijl en indeling. “We wilden strak, maar wel warm en gezellig. De modern-landelijke stijl spreekt ons erg aan”, vertelt Marian. “Dus: mooie, grote, lichte tegels in combinatie met warmere materialen." Ze wijst: “Vandaar ook de variatie met die mozaïektegeltjes. Die doorbreken de strakke lijnen en maken het gezellig. En we hebben op alle kamers boven laminaat met houtlook, dus leek het me mooi om die lijn ook in de badkamer door te trekken.” Marian had al mooie tegels met houtlook gezien die datzelfde effect geven. Die zijn het dus geworden.

Binnenkijken bij een landelijke badkamer - Alinea 2
Binnenkijken bij een landelijke badkamer - Alinea 2

Badkamer met oudere kinderen

Een andere belangrijke eis: ze wilden het bad vervangen door een grote inloopdouche. Marian: “Een bad was handig toen de kinderen nog klein waren. Maar nu ze ouder zijn – 15 en 16 jaar - is een douche veel praktischer. In overleg met de kinderen hebben we gekozen voor zo’n lekkere luxe stortdouche, met het Selectsysteem van Hansgrohe. Van regen tot waterval: iedereen kan nu zijn eigen manier van douchen kiezen. Dat is zo’n luxe gevoel! We genieten er nog elke dag van.”

Van regen tot waterval: iedereen kan nu zijn eigen manier van douchen kiezen. 

Geen standaard badkamermeubel

Vincent is vooral blij met de oplossing voor de wastafel: “We wilden graag een blad met van die opzetkommen. Ik twijfelde over hout, want hoe houd je dat mooi? Gelukkig zagen we in de showroom deze oplossing met dit prachtige betonnen blad.”

Binnenkijken bij een landelijke badkamer - Alinea 4
Binnenkijken bij een landelijke badkamer - Alinea 4

Prachtige oplossing 

Wel maakte hij zich zorgen over de draagconstructie. “Ik wilde namelijk per se geen standaard badkamermeubel eronder. Daar ben ik echt allergisch voor! Maar ook hier werd duidelijk dat Baden+ niet alleen een technische achtergrond heeft, maar ook interieuradvies geeft: ze kwamen met het voorstel van een praktisch kastje aan het ene uiteinde en een handdoekbeugel aan het andere. Prachtig, toch?!” Op zoek naar nog meer inspiratie bij mensen thuis? Lees de verhalen in ons lookbook.

Deel dit artikel
Binnenkijken bij een landelijke badkamer - Nieuwsbrief


VOND JE DIT INTERESSANT?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • 6x inspiratie en advies in je inbox
  • Het startpunt van jouw droombadkamer
  • Handige tools en gratis downloads

JA, INSPIREER MIJ

Meer binnenkijkers
 

Binnenkijken bij een zwarte badkamer

Dat de familie van zwart houdt, is meteen duidelijk als je de woning binnenstapt. Met de badkamer als pronkstuk!

Lees meer
 

Binnenkijken bij
twee badkamers in twee stijlen

Deze laten zien dat je in dezelfde ruimte toch twee hele andere badkamers kan realiseren: een mediterrane en natuurlijke.

Lees meer
 

Binnenkijken bij Francis

De voormalige diëtistenkamer veranderde in een droombadkamer. Bekijk de video en ontdek de moderne badkamer!

Lees meer
Wij scoren een
23-11-2019
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Snelle reactie op vragen per mail/telefoon. Netjes werk geleverd, resultaat zoals gehoopt! Wordt goed meegedacht over oplossingen wanneer nodig. Vriendelijk en kundig personeel.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief