Aart van de Pol Bathmen
Aart van de Pol Bathmen
Deventerweg 6
7437 BJ Bathmen
0570 544 441 - bathmen@aartvandepol.nl
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist

Aart van de Pol in Bathmen

Bij Aart van de Pol in Bathmen kun je terecht voor een nieuwe badkamer, keuken en tegelwoonvloer. We nemen alle tijd om met jou de vele mogelijkheden te bekijken. Samen maken we het ultieme badkamer- of keukenontwerp. Ons eigen installatieteam garandeert dat jouw nieuwe badkamer of keuken vakkundig geplaatst wordt. We zijn trots op onze goede naam in Overijssel en omgeving Deventer! Graag nodigen we je uit in onze badkamershowroom in Bathmen om samen aan de slag te gaan.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

badkameropstelling, Aart van de Pol, Hengelo, Overijssel

500 m2 badkamer en keukeninspiratie

Eind 2008 verruilde Aart van de Pol de voormalige ‘Bathmense Coöperatieve Stoomzuivelfabriek’ voor een nieuw sfeervol winkelpand. In onze showroom in Bathmen vind je alles voor jouw nieuwe badkamer, toilet of keuken. De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is een groot project waar veel bij komt kijken. Daarom is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt in stijlen, producten en indeling. Aart van de Pol, eigenaar van beide vestigingen in Bathmen en Hengelo, en zijn verkoopteam staan graag voor je klaar. We luisteren naar jouw wensen en gaan vervolgens aan de slag om voor jou een mooi ontwerp te maken. We adviseren je in productkeuze, zodat je zeker weet dat de badkamer of keuken perfect bij jou past.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Aart van de Pol in Bathmen en Hengelo

Aart van de Pol heeft naast een vestiging in Bathmen, ook een filiaal in Hengelo. In de grote showroom met twee verdiepingen laten wij je graag de laatste collecties en innovaties op het gebied van keukens en badkamers zien. Samen met onze verkoopadviseurs kun je jouw wensen bespreken, om zo tot de beste keuze voor jouw nieuwe badkamer of keuken te komen. Ook in de regio Hengelo, Borne en Delden kun je voortaan profiteren van de jarenlange ervaring die Aart van de Pol heeft bij het realiseren van jouw ideale badkamer of keuken.

Over ons - 2. Bathmen Aart van de Pol in Bathmen en Hengelo
We nemen ruim de tijd voor de beste oplossing. Tevreden klanten, daar doen we het voor! 

Keukens en tegels

De keuken is de ruimte waar het meest geleefd wordt. Bij Aart van de Pol ontwerpen en plaatsen we keukens die exact passen bij je smaak en jouw woning. Graag adviseren wij je over het keukenontwerp en de diverse stijlen die er zijn. Daarnaast hebben we onze tegelstudio recent vernieuwd. De nieuwste kleuren, stijlen en dessins kun je bekijken in onze winkel in Bathmen. Bij Aart van de Pol werken we alleen met tegels van topkwaliteit in slijtvastheid, kleur en rechtheid. Onze professionele tegelzetters kunnen er vervolgens voor zorgen dat jouw woonvloer of badkamertegel vakkundig gelegd wordt.

LEES MEER

Over ons - 4. Bathmen Specialiteitenblok
Over ons - 4. Bathmen Specialiteitenblok

Ons installatiebedrijf

Bij het maken van het badkamerontwerp houden we direct rekening met de technische mogelijkheden en onmogelijkheden, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Vaak komen we daarvoor eerst bij je thuis kijken, zodat we zeker weten dat wat we adviseren en in de offerte opnemen, ook echt haalbaar is. Onze installateurs worden voortdurend bijgeschoold, zodat we altijd conform de nieuwste technieken te werk gaan. Zo hebben we de mooiste badkamers gerealiseerd in Bathmen, Deventer en de wijde omgeving.

LEES MEER

Kom je ons team versterken?

Ben je op zoek naar een leuke baan? Wil je werken in een vakkundig team dat staat voor kwaliteit en aandacht voor de klant? Wij zijn op zoek naar diverse collega’s. Bekijk snel onze vacatures.

BEKIJK VACATUREs

Over ons - 5. Vacatures
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Bathmen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Aart van de Pol Bathmen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Aart van de Pol Bathmen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken