Aart van de Pol Badkamers en Tegels - Bathmen
Aart van de Pol Badkamers en Tegels - Bathmen
Deventerweg 6
7437 BJ Bathmen
057 054 4441 - bathmen@aartvandepol.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist

Aart van de Pol in Bathmen

Bij Aart van de Pol in Bathmen kunt u terecht voor een nieuwe badkamer, keuken en tegelwoonvloer. We nemen alle tijd om met u de vele mogelijkheden te bekijken. Samen maken we het ultieme badkamer- of keukenontwerp. Vanwege ons eigen installatieteam kunnen we garanderen dat uw nieuwe badkamer of keuken vakkundig geplaatst wordt. We zijn trots op onze goede naam in Overijssel! Graag nodigen we u uit in onze badkamershowroom in Bathmen om samen aan de slag te gaan.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

  Over ons - 1. Bathmen 500m2 badkamer en keukeninspiratie

500 m2 badkamer en keukeninspiratie

Eind 2008 verruilde Aart van de Pol de voormalige ‘Bathmense Coöperatieve Stoomzuivelfabriek’ voor een nieuw sfeervol winkelpand. In onze showroom in Bathmen vindt u alles voor uw nieuwe badkamer, toilet of keuken. Het kopen van een nieuwe badkamer of keuken is een groot project waarbij veel komt kijken. Daarom is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt in stijlen, producten en indeling. Aart van de Pol, eigenaar van de vestigingen in Bathmen en Hengelo, en zijn verkoopteam staan graag voor u klaar. We luisteren naar uw wensen en gaan vervolgens aan de slag om voor u een mooi ontwerp te maken. We adviseren u in productkeuze, zodat u zeker weet dat de badkamer of keuken perfect bij u past.

Maak een afspraak  

Aart van de Pol in Bathmen en Hengelo

Sinds het voorjaar van 2016 heeft Aart van de Pol een tweede vestiging geopend in Hengelo. In de grote showroom met twee verdiepingen laten wij u graag de laatste collecties en innovaties op het gebied van keukens en badkamers zien. Samen met onze verkoopadviseurs kunt u uw wensen bespreken, om zo tot de beste keuze voor uw nieuwe badkamer of keuken te komen. Ook in de regio Hengelo, Borne en Delden kunt u voortaan profiteren van de jarenlange ervaring die Aart van de Pol heeft bij het realiseren van uw ideale badkamer of keuken.

  Over ons - 2. Bathmen Aart van de Pol in Bathmen en Hengelo
We nemen ruim de tijd voor de beste oplossing. Tevreden klanten, daar doen we het voor! 

Keukens en tegels

De keuken is de ruimte waar het meest geleefd wordt. Heerlijk met het gezin koken, borrelen en bijpraten. Bij Aart van de Pol ontwerpen en plaatsen we keukens die exact passen bij uw smaak en uw woning. Graag adviseren wij u over het keukenontwerp en de diverse stijlen die er zijn. Daarnaast hebben we onze tegelstudio recent onder handen genomen. De nieuwste kleuren, formaten en dessins kunt u in onze winkel in Bathmen bekijken. Bij Aart van de Pol werken we alleen met tegels van topkwaliteit in slijtvastheid, kleur en rechtheid. En zeker dat laatste is belangrijk bij de tegels die steeds groter worden. Onze professionele tegelzetters kunnen er vervolgens voor zorgen dat uw woonvloer of badkamertegel perfect gelegd wordt.

LEES MEER

  Over ons - 4. Bathmen Specialiteitenblok
  Over ons - 4. Bathmen Specialiteitenblok

Ons installatiebedrijf

Bij het maken van het badkamerontwerp houden we al rekening met de technische mogelijkheden en onmogelijkheden. Vaak komen we daarvoor eerst bij u thuis kijken, zodat we zeker weten dat wat we adviseren en in de offerte opnemen ook echt haalbaar is. Dan komt u nooit op een later moment voor verrassingen te staan. Onze installateurs worden voortdurend bijgeschoold, zodat we altijd conform de nieuwste technieken te werk gaan. En dit doen we niet alleen in uw badkamer.

LEES MEER

We zijn op zoek naar een ervaren keukenmonteur

Kom jij ons team versterken? We zijn op zoek naar een ervaren keukenmonteur. We verkopen keukens in het midden- en hoge segment en blinken uit in maatwerk en kwaliteit. Wil je in het oosten van het land werken en heb je affiniteit met het plaatsen van keukens? En kun je ook het benodigde timmerwerk uitvoeren? Dan zij we op zoek naar jou!

BEKIJK VACATURE

  Over ons - 5. Vacature keukenmonteur

De zekerheid van Aart van de Pol Badkamers en Tegels - Bathmen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Aart van de Pol Badkamers en Tegels - Bathmen dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Over ons - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties